Gesloten transport

Wilt u auto’s vervoeren met behulp van gesloten autotransport naar het binnen- of buitenland? Dan bent u vast op zoek naar een specialist die dat op een betrouwbare, veilige en efficiënte manier voor u kan regelen. Bij L. van Zandwijk Autotransport BV vervoeren wij personenauto’s en lichte bedrijfswagens naar bestemmingen binnen Nederland en naar het buitenland, ook met gesloten transport.

 

Trailer voor gesloten autotransport van maximaal twee voertuigen

L. van Zandwijk Autotransport BV is ook in het bezit van een trailer voor gesloten autotransport, van maximaal zes voertuigen. Wij rijden wij dagelijks diverse routes binnen Nederland en naar het buitenland. Wij transporteren dan diverse personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Vaak gebruiken wij daarvoor open trailers, maar het is ook mogelijk ons in te schakelen voor gesloten autotransport. Bijvoorbeeld wanneer u diverse speciale auto’s wilt vervoeren die niet nat mogen worden of niet mogen worden gezien, zoals:

·         Exclusieve auto’s;

·         Demo-modellen;

·         Oldtimers;

·         Andere speciale auto’s.

Bij L. van Zandwijk Autotransport BV zorgen wij ervoor dat uw auto’s zonder problemen worden getransporteerd naar de door u gewenste locatie. In onze gesloten trailer kunnen maximaal twee voertuigen worden vervoerd.

 

Snel en veilig autotransport

Van een echte specialist op het gebied van autotransport mag u natuurlijk verwachten dat transport op een betrouwbare en veilige manier gebeurt. Bij L. van Zandwijk Autotransport BV verzekeren wij u van die veiligheid en werken we ook nog eens zeer snel. Onze routes in de Benelux rijden wij zelfs dagelijks, routes in Europa rijden wij meestal wekelijks. Wilt u meer informatie over L. van Zandwijk Autotransport BV? Of wilt u weten wat gesloten autotransport bij ons kost? Neem contact met ons op via +31 (0)416 691719.