• Bedrijfswagens tot 3500 kilo
  • Personenauto's
  • Flexibel

Autovervoer

Voor professioneel en veilig autovervoer bent u bij L. van Zandwijk Autotransport BV aan het juiste adres. Wij vervoeren personenauto’s en lichte bedrijfswagens zowel binnen Nederland als naar het buitenland. Dit doen wij allemaal vanuit ons moderne wagenpark in Wijk en Aalburg, gelegen in Noord-Brabant. Een specialist als L. van Zandwijk Autotransport BV stelt u nooit teleur wanneer het gaat om autovervoer!

Autovervoer naar binnen- en buitenland

Bij L. van Zandwijk Autotransport BV rijden wij een groot aantal routes naar zowel het binnenland als het buitenland. Wilt u uw auto’s binnen Nederland vervoeren? L. van Zandwijk Autotransport BV rijdt dagelijks met diverse trailers binnen Nederland. Wilt u uw auto’s buiten Nederland vervoeren? Wij rijden dagelijks in de hele Benelux, en wekelijks naar Duitsland, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken. Vanuit ons moderne en gedifferentieerde wagenpark in Wijk en Aalburg, waar onze trailers hun standplaats hebben en zij goed kunnen worden onderhouden, kunnen wij autovervoer door heel Europa regelen.

Schakel ons in voor gesloten transport

Ook voor gesloten transport bent u bij L. van Zandwijk Autotransport BV aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een trailer in het bezit die hier speciaal voor is ontworpen. Hier kunnen maximaal twee voertuigen in die niet nat mogen worden, of niet gezien mogen worden. Wilt u meer informatie over het autovervoer dat L. van Zandwijk Autotransport BV aanbiedt? Neem dan contact met ons op! Bel naar +31 (0)416 691719, onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Autotransport Europa | Nationaal autotransport | Autovervoer
Bel nu: +31 (0)416-691719

Neemt u contact met ons op

Velden met * zijn verplicht