• Bedrijfswagens tot 3500 kilo
  • Personenauto's
  • Flexibel

Exclusief autotransport

L. van Zandwijk Autotransport BV is een professioneel bedrijf dat exclusief autotransport aanbiedt door heel Nederland en naar het buitenland. Bij ons kunt u op een veilige en betrouwbare manier uw auto’s snel laten vervoeren naar de door u gewenste locatie. Wij regelen alles voor u vanuit ons moderne en gedifferentieerde wagenpark in Wijk en Aalburg, in Noord-Brabant.

Exclusief autotransport door Nederland en Europa

Bij L. van Zandwijk Autotransport BV verzorgen wij vervoer van auto’s binnen Nederland, maar wij rijden ook met trailers naar het buitenland. Dagelijks rijden wij met diverse trailers binnen de Benelux. Wekelijks rijden wij naar Europese landen als Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Italië en Frankrijk. Wilt u ons inschakelen voor exclusief autotransport naar een ander Europees land? Vaak kan dat op afspraak ook gewoon bij L. van Zandwijk Autotransport BV. Wij garanderen professionaliteit en veiligheid, want we werken uitsluitend met vakkundige medewerkers en professioneel materieel.

Passende oplossing voor elk transport

Heeft u specifieke wensen ten opzichte van uw autotransport? Dat is bij L. van Zandwijk Autotransport BV geen probleem! Of het nu gaat om een exclusief autotransport van één auto, of u ruim duizend auto’s wilt transporteren: wij bieden u een passende oplossing. Wilt u contact opnemen met L. van Zandwijk Autotransport BV? Bel naar +31 (0)416 691719 voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Bekijk ook:

Autovervoer | Autotransport Europa | Exclusief autotransport
Bel nu: +31 (0)416-691719

Neemt u contact met ons op

Velden met * zijn verplicht